Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope zakelijke jurken online

Zakelijke Jurken voor de ambitieuze vrouw. Stijlvol en professioneel, onze collectie biedt de perfecte jurk voor elke zakelijke gelegenheid. Laat je zelfvertrouwen stralen in onze elegante designs. Shop vandaag nog en maak een statement!

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

STIJLVOLLE ZAKELIJKE JURKEN

 Ben jij vaak buiten de deur voor zakelijke aangelegenheden? Dan weet je dat de juiste kleding een must is. Meld je gratis aan bij Lounge by Zalando en shop topmerken met kortingen tot wel 75%*. Natuurlijk geven wij je ook graag tips over de perfecte zakelijke jurken. Lees gauw verder!

zakelijke jurk

Voor vrouwen zijn er vele mogelijkheden voor een outfit die het zakelijk goed doet: een broek, een rok of natuurlijk een jurk. Een zakelijke jurk is trendy en geeft je een vrouwelijke look. Er zijn dan ook nauwelijks beperkingen, maar hou er wel rekening mee dat in een professionele omgeving wel vaak een bepaalde dresscode geldt. Zo is bijvoorbeeld een te diep decolleté of een mini jurk not done. Vrees niet, er zijn genoeg zakelijke jurken die classy en trendy zijn. Ben je al benieuwd naar ons assortiment? Lounge by Zalando biedt zakelijke jurken van topmerken aan met hoge kortingen. De acties wisselen dagelijks, maar er zijn regelmatig zakelijke jurken verkrijgbaar. Surf door ons assortiment of lees verder voor stylings tips!

Meld je gratis aan bij Lounge by Zalando met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

KLEREN MAKEN DE VROUW!

Meestal breng je een groot deel van je dag door op je werk. Het is dan ook van belang dat een jurk comfortabel zit in alle omstandigheden. Houd rekening met de temperatuur en de werkomgeving. Materialen, zoals wol, jersey en jeans, kunnen een groot verschil maken. Als jij je prettig voelt in je kleding verhoogt dat ook je werkplezier en daarmee vaak je efficiency. Bovendien kun je in je werk ook wel wat zelfverzekerdheid gebruiken en de juiste kleding kan daarbij helpen.

zakelijke jurk

Ga altijd voor een kleur die jou flatteert. Zakelijke jurken hoeven niet per se een onopvallende tint te hebben, zoals donkerblauw of grijs. Ze kunnen ook fleurig en kleurrijk zijn. Houd jij wel van een opvallende kleur en kom je graag sterk en zelfverzekerd over? Dan is een rode jurk misschien wel iets voor jou! Daarnaast is rood helemaal in deze winter. Ga je liever voor een klassieke en tijdloze look? Kijk dan eens naar zwarte jurken voor zakelijke gelegenheden.

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken

TRENDS EN TIPS

Heb jij een nieuwe baan en ben je niet zeker over de dresscode, dan kan je bijna niet misgaan met een zakelijke jurk. Speel het op safe en ga in dit geval voor een neutrale kleur en voor een jurk met een midi lengte. Dit betekent overigens niet dat de jurk saai hoeft te zijn. Kijk eens naar verschillende texturen, materialen en designs. Staat een romantische stijl jou goed? Kijk dan eens naar een kanten uitvoering van de zakelijke jurk.

zakelijke jurk

Natuurlijk maak je jouw zakelijke outfit helemaal af met de juiste accessoires. Een tas is daarbij een must. Niet alleen omdat dit verzorgd overkomt, maar ook omdat je daar al je noodzakelijke spullen in kwijt kunt. Verder kun je denken aan fijne sieraden, statement kettingen, losse kraagjes en panty's met texturen. Heb je ook al nagedacht over je schoenen? Kies je een verleidelijke hoge hakken, hippe enkellaarsjes of toch sporty sneakers? Wat je ook doet, met een zakelijke jurk kun je bijna niet fout gaan!

Shop zakelijke jurken van topmkeren met kortingen tot wel 75%* hij de Lounge by Zalando. Je kunt je nu geheel vrijblijvend, gratis en snel registreren. Let op: het assortiment is slechts beperkt beschikbaar en wisselt dagelijks. Aarzel daarom niet te lang!