Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope jerseyjurken online

Stijlvolle en comfortabele jersey jurken voor elke gelegenheid. Ontdek onze collectie vandaag nog en vind jouw perfecte look. Laat je inspireren door onze trendy designs en voel je zelfverzekerd in een jersey jurk. Shop nu en straal in stijl!

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

COMFORTABELE JERSEY JURKEN

Ben je op zoek naar een comfortabele jersey jurk? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot deals van topmerken met kortingen tot wel 75%*. 

jersey jurk

Zoek je naar een soepelvallende en comfortabele jurk? Ga dan voor een jersey jurk! Deze jurk kun je op het werk dragen, maar ook heerlijk thuis op de bank. Jersey jurken zijn in allerlei soorten en materialen te verkrijgen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een katoenen jersey of een wollen jersey. De vraag blijft voor velen, wat is jersey nu eigenlijk? Wij leggen het je uit!


Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account en of je naam en e-mailadres!


WAT IS JERSEY?

Jersey is geen grondstof zoals wol of katoen, maar een verzamelnaam voor stoffen met een rechts-links breibinding. Zo bestaat er onder andere wollen jersey en katoenen jersey. Deze breibinding komt oorspronkelijk van het eiland jersey en werden met de hand gebreid.

Jersey jurk

Tegenwoordig worden jersey stoffen ook vaak tricot genoemd en zijn fijn gebreid. De breirichting van de stof zorgt ervoor dat de stof elastisch is, wat het draagcomfort verhoogt. Tevens zorgen deze stofeigenschappen ervoor dat jersey geschikt is voor verschillende lichaamstypes en comfortabel zit. Wanneer vrouwen comfortabele kleren dragen, voelen zij zich automatisch zelfverzekerder en sexier. Het is dan ook aan te raden om een jurk te kopen die niet alleen trendy maar ook comfortabel is.


Wees er snel bij, onze deals zijn alleen tijdelijk en beperkt beschikbaar!


EEN MUSTHAVE VOOR IN JE GARDEROBE

Een jersey jurk is een handig item om in je garderobe te hebben hangen. Draag deze jurk thuis, op het werk of onderweg. Daarnaast kan je kiezen uit veel verschillende soorten jersey. Zo kun je gaan voor een wollen variant voor in de winter, een katoenen variant voor in de zomer of een glanzende jersey voor een feestje. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Jersey jurk

Jurken in jersey komen vaak in een klokkend of a-lijn model. Je kunt wat extra taille creëren door je jurk te stylen met een dun riempje. Draag de jurk met sneakers en een gedetailleerde sjaal voor een casual chique look of ga voor chelsea boots en een leren jack voor een stoere outfit. Daarnaast zijn zilveren jasjes dit seizoen ook helemaal in en uitermate geschikt voor de aankomende feestdagen. Natuurlijk kun je het ook simplistisch houden en de jurk stylen met een mooi horloge, een smoky eye of een rode lip. Wil je ook zo veelzijdige jurk in je kast? Neem een kijkje in de lounge!


Shop jersey jurken van topmerken met kortingen tot wel 75%* bij Lounge by Zalando. Meld je gratis, vrijblijvend en snel aan en surf door ons exclusieve assortiment.