Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope blousejurk online

Blousejurken, de perfecte combinatie van stijl en comfort. Ontdek onze trendy collectie met prachtige ontwerpen en flatterende silhouetten. Klaar om jouw look naar een hoger niveau te tillen? Shop nu en straal in een blousejurk!

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

CHIQUE BLOUSEJURKEN

 Ben je op zoek naar een blousejurk? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en shop topmerken met kortingen tot wel 75%*. Wil je tips, informatie en inspiratie op het gebied van blousejurken? Lees dan snel verder!

blouse jurk

Zoek je een chiquer jurkje wat je zowel op het werk als naar een feestje kan dragen? Ga dan voor een blousejurk. Een blousejurk is een lang overhemd die je als jurk kan dragen. Critici zullen zeggen dat de blousejurk niet-vrouwelijk is, vanwege de losvallende fit, maar het tegenovergestelde is waar. Blousejurken kunnen juist ontzettend vrouwelijk en chique overkomen, met de juiste accessoires en styling natuurlijk!

Meld je eenvoudig aan voor de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

MAAT & DESIGN

Net als met elk ander soort jurkje is het belangrijk om de juiste kleur en maat te bepalen. Veel vrouwen zijn bang en skeptisch om voor een maatje groter te gaan, dan wat ze normaal gewend zijn. Natuurlijk kan het soms vervelend zijn om te realiseren dat je een maatje groter moet aanschaffen, maar elk merk en product is anders. Het ene merk valt nu eenmaal kleiner dan het andere merk. Daarnaast leest niemand de binnenkant van het label en zul je er beter uitzien in een jurk die goed past dan een jurk die net iets te krap zit. Ga daarnaast voor een kleur die goed bij je tint, haar- en oogkleur past!

S T I J L   H E E F T   G E E N   M A A T ! ♥

blouse jurk

Een blousejurk kan dus ontzettend vrouwelijk zijn met de juiste accessoires. Accentueer je taille door te gaan voor een blousejurk met een strik, riempje of lint. Heb je een prachtige losvallende blousejurk gezien, maar heeft het model geen taille? Creëer zelf taille door te gaan voor een zwart dik lint of een dun gevlochten touwtje. Daarnaast kun je ook kijken naar jurken waarin prachtige vrouwelijke details zijn verwerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pofmouw, een klokkende mouw, plooien in de jurk of een contrasterende borstzak. Ben je benieuwd naar onze huidige jurken acties? Neem gauw een kijkje!

Wees er snel bij, onze dagelijkse deals zijn alleen tijdelijk en beperkt beschikbaar!

JEANS JURKEN VAN TOPMERKEN MET KORTING

Als je op zoek bent naar een chique blousejurk , designerkleding of schitterende accessoires voor een voordelige prijs, dan ben je bij de Lounge by Zalando aan het goede adres. Registreren is snel, vrijblijvend en kosteloos.

blouse jurk

Ben je nog niet overtuigd? Dan vind je de voordelen van onze unieke online outlet hieronder op een rijtje:

  • Kortingen tot wel 75%*!
  • Dagelijks wisselende aanbiedingen
  • Ruime keuze aan exclusieve merken
  • Registratie is gratis, vrijblijvend en snel
  • Shop onderweg met de Lounge by Zalando Apps 

Meld je gratis en vrijblijvend aan voor onze online outlet en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken