Wij horen bij Zalando

Elke dag nieuwe deals bij Lounge by Zalando

Antony Morato Outlet

Antony Morato, stijlvolle mode voor de moderne man. Ontdek onze trendy collectie met oog voor detail en kwaliteit. Van chique overhemden tot stoere jeans, bij ons vind je altijd de perfecte look. Shop nu en laat je stijl spreken.

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Italiaanse klasse? Je vindt het in de Antony Morato sale!

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van topmerken. Zo bespaar je tot wel 75%*!

antonymorato outlet 2 CM

Als het om mode gaat staat Italië al van oudsher bekend als de plaats waar het gebeurt. Van Milaan tot Rome en Florence: het straatbeeld weerspiegelt een unieke flair die velen hebben geprobeerd te evenaren. En dat niet alleen: Italië is ook het land waar oude ambachtelijke tradities en nieuwe innovaties zich met elkaar verbinden. Dit vertaalt zich naar kwalitatief hoogwaardige ontwerpen. Heb jij ook een passie voor Italian Design? Neem dan eens een kijkje in onze Antony Morato sale. Hier vind je karaktervolle street- en urbanwear. Met liefde ontworpen in Italië en gemaakt om door jou te worden gedragen.

 

Merk in de schijnwerpers: Antony Morato

Het modemerk Antony Morato werd opgericht in het Napels van 2007 door de drie broers Caldarelli. Lello Caldarelli is zowel creative director als uitvoerend directeur

van het bedrijf. Het label bestond nog maar vijf jaar toen de broers besloten om hun vleugels uit te slaan naar de internationale markt. De kleding van Antony Morato vond zijn weg naar ruim 50 landen, waar de designs vrijwel direct in de smaak vielen.

antonymorato outlet 3 CM

Trendy en comfortabele kleding in de Antony Morato sale

Wat je beslist zal opvallen als je een kijkje neemt in de Antony Morato sale, is de focus op jeans. Antony Morato jeans hebben een doorleefde look en zijn gemaakt om in te leven. De collectie shirts, sweaters en jacks kan naar hartenlust met deze basics worden gecombineerd. Hoewel de kleding een duidelijke casual look uistraalt, kun je de items van Antony Morato ook prima bij een klassieke of business outfit dragen.

Combineer bijvoorbeeld eens een nette Antony Morato jeans met een T-shirt en een stijlvolle blazer. Een paar versgepoetste Italiaanse schoenen erbij en voilà het resultaat: een smart business look! Mocht je zin hebben om na je werk neer te strijken bij je favoriete Italiaanse restaurant, dan drapeer je het jasje quasi nonchalant over je stoel en ben je in no time klaar voor een relaxte avond.

Profiteer nu van onze Antony Morato sale

Wat maakt Antony Morato nu precies zo bijzonder? Het is vooral de combinatie van relaxte casualty en Italiaanse elegantie. Dat de Nederlandse man zich niet graag in een corporate business suit laat proppen, wisten we natuurlijk al lang. De Antony Morato sale biedt gelukkig een prettig alternatief. De kleding is casual genoeg om naadloos in het Nederlandse straatbeeld te passen, en comfortabel genoeg voor ons grillige klimaat.

Toch kun je er eindeloos mee variëren en met een beetje fantasie zelfs je eigen smart business look creëren. Met Antony Marato maak je het net zo netjes, doorleefd of urban als je zelf wilt. Het bijzondere schuilt vooral in de vormgeving en de details. Opvallende ritsjes, een niet alledaagse kleurkeuze of een dito design: dit is wat Antony Morato die onweerstaanbare charme geeft. Meld je gratis en vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en je profiteert het hele jaar door van onze mooiste aanbiedingen. De volgende zet is aan jou. Ga jij voor gewaagde contrasten of voor een subtiele elegantie?

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot o.a. onze Antony Morato sale. Wees er snel bij en shop kleding, accessoires en lifestyle artikelen voor een fractie van de prijs.